donderdag 12 maart 2015

De club - deel 4

Haar Master had de verandering in zijn subbemeisje opgemerkt. Zag haar verlangen, haar geilheid, wist dat ze op het punt stond om zich schaamteloos te kunnen laten gaan. Hij zag het vocht op haar dijen glinsteren, het sijpelde gewoon langs de leren riem die haar kutje nog altijd aan het zicht van de omstanders onttrok. Het deed hem genoegen dat er een aardig groepje mensen om hen heen was komen staan, op discrete afstand maar overduidelijk nieuwsgierig, geïnteresseerd en geboeid door het schouwspel. En geprikkeld zo merkt hij op als hij wat aandachtiger zijn blik over de toeschouwers laat gaan en her en der een stijve pik ziet. Alles ging volgens plan.
Plagend laat hij zijn vinger onder de riem glijden en voelt haar vochtigheid. Meteen reageert ze op zijn aanraking en duwt haar heupen omhoog. Zinloos want ze ligt muurvast maar wel heerlijk om te zien die reacties van zijn meisje. Ze voelt zijn vingers, ze wil hem zo graag, ze wil zo graag iets in haar kutje hebben. Een nieuwe draai aan de schroeven beneemt even haar adem en brengt haar weer een beetje terug in het hier en nu. Hij legt zijn hand op haar kutje en maakt hardop een opmerking dat hij de indruk heeft dat ze wel erg geil en nat is geworden. Tijd om dat eens goed te controleren ! Ze voelt hoe haar wangen blozen als hij de gesp los maakt en de riem laat vallen. Een kort moment van temperatuurverschil laat haar kutje krampen en dat wordt opgemerkt. Haar Master strijkt met zijn hand langs haar lipjes en zegt keurend dat ze goed nat is. Hij knijpt even hard in haar kut en stoot dan twee vingers diep naar binnen. Zijn vingers vinden zijn weg naar dat ene gevoelige plekje en het duurt niet lang voor ze een orgasme voelt aankomen. Ze hoeft zelden om toestemming te vragen maar nu is die behoefte groot bij haarzelf. Ze probeert het zo lang mogelijk uit te stellen maar als het bijna niet meer lukt roept ze het uit: "Alstublieft Master mag ik klaar komen , alstublieft ?? Alstublieft ??? ". Hij trekt de leiband strak met zijn andere hand en zegt dat ze mag komen, moet komen. Nu ! Haar lichaam schokt voor zover mogelijk en dat maakt het orgasme nog intenser. Ze voelt hoe haar kutje krampt en haar vocht in golven uit haar stroomt.

Versuft ligt ze in de stoel. Haar Master houdt de leiband strak maar blijft tussen haar benen staan. Zijn handen op haar benen, strelend, geruststellend, koesterend. Ze beweegt een beetje onrustig, verlangt naar weg kruipen bij hem, zijn armen om haar heen. Hij ziet het en weet het. "Nog even volhouden meisje, we zijn nog niet klaar". Gelaten stopt ze haar onrustige bewegingen. Hij streelt haar, masseert haar kutje. Haar verlangen wordt weer wakker. Hij kent zijn meisje.

Met de leiband nog altijd strak in zijn hand, stapt hij opzij. Hij maakt haar er bewust van dat de toeschouwers nu vrij zicht hebben op haar gebruikte natte gezwollen en nog altijd smachtende kutje. In haar hoofd ziet ze hoe ze er bij moet liggen. Open en bloot voor iedereen. Gebruiksklaar. Ze voelt zich kleiner worden. Zeker als hij een opmerking maakt over het spuiten van daarnet. En sletterig. En geil. Haar Master komt naast haar staan en tikt een beetje tegen de tepelstretchers die nog altijd bevestigd zijn. Ook dat doet zeer en ze kreunt flink.  Hij draait ze nog een keer aan en ze kreunt het hard uit. Dan hoort ze haar Master zeggen dat zijn meisje best wel wat afgeleid mag worden van de pijn. Aanrakingen mogen, voel vrij om met haar kutje te spelen. Dat vind ze wel lekker. Van schrik stokt haar gekreun.

Nogmaals draait hij de schroeven aan, buigt zich voorover en zoent haar. Zijn tong speelt met de hare, liefdevol, koesterend, passie en lust. Ze gaat helemaal in hem op en merkt pas laat de voorzichtige aanrakingen op haar benen. Even verstijft ze maar ze voelt hernieuwde druk op de leiband en zijn doorgaande zoen. Hij is bij haar, het is goed en ze kan zich weer ontspannen. Terwijl hij haar zoent en opwindt, strelen vreemde handen haar benen, dijen, steeds een beetje dichterbij de intieme zones alsof ze weten dat ze dit met beleid moeten doen. Een hand glijdt over haar borst, ver weg van de gekwelde tepels maar wel plagend opwindend. Een andere hand glijdt over de binnenkant van haar dijen. Ze kreunt en reageert instinctief. De hand glijdt steeds dichterbij, voorzichtig een vinger tussen haar lipjes. Haar Master rond rustig zijn zoen af en laat haar los.

Hij moedigt de persoon aan om verder te gaan en dan voelt ze een vinger in haar kutje glijden. Een wildvreemde vingert haar. Even is het verwarrend om zo te reageren op een ander, een vreemde maar dan geeft ze zich over aan de lust. Deze persoon weet duidelijk wat hij doet. Ze voelt de leiband continue op spanning, haar Master legt zijn hand op haar mond en neus en speelt een beetje met de luchttoevoer. Haar Master is bij haar, het is hun fantasie, hun verlangen. Kreunend voelt ze hoe ze opgejaagd wordt. Haar Master houdt haar goed in de gaten, moedigt haar en de eigenaar van de vingers in haar kutje, Zijn kutje, aan zich te laten gaan. Zich schaamteloos geil te laten gaan. "Je mag klaarkomen sletje van me' en dat is wat ze nodig heeft om zich opnieuw spuitend over het randje te duikelen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten