dinsdag 17 maart 2015

De club - deel 5

Haar Master fluistert in haar oor dat hij trots is en van haar genoten heeft en ze voelt zich groeien. De leiband wordt opnieuw strak getrokken en ze voelt de hand van haar Master bij haar kutje. "Als je wilt mag je haar nemen, zie het als een bedankje voor het genot dat je haar hebt gegeven. Nu is ze er voor jouw genot." Ze voelt hoe haar Master haar kutje open houdt met zijn vingers. Onrust en twijfel schieten daar haar heen. Ze voelt extra druk op de leiband. Hij ziet haar is de boodschap, maar hij bepaalt. Ze weet het.
Ze voelt hoe iemand tussen haar benen gaat staan en drukt tegen haar kutje. Langzaam wordt ze gevuld. Een vreemde pik, uitgeleend door haar Master. En wat voor pik, ze voelt hoe haar kutje flink wordt opgerekt. De man begint langzaam te stoten. Haar Master glijdt met zijn handen over haar borsten, speelt met de stretchers. Pijn en genot mengen zich. De man stoot sneller en dieper. Haar Master bevrijdt een tepel uit de stretcher en neemt de tepel gelijk in zijn mond. De man verhoogt nog wat meer het tempo. Ze kreunt van genot, van geilheid. Haar Master bevrijdt de andere tepel ook en terwijl de man haar steeds harder en ruiger neukt zuigt, likt, bijt en masseert haar Master haar tepels. Ze zakt weg in een poel van geilheid en schaamteloos verlangen. Ze reageert puur instinctief en met haar kut. Opnieuw komt ze klaar. De man negeert het en gaat onverminderd in stevig tempo door. Ze is er voor zijn genot, niets meer en niets minder. Hij kreunt harder en harder. Het duurt niet lang voor hij grommend nog een laatste harde stoot geeft en klaarkomt.

Moe en versuft ligt ze daar. Ineens is het over en uit, klaar. Ze wil niet meer, ze wil wegkruipen in de armen van haar Master. Ze voelt hoe hij een handdoek over haar onderlijf legt en dan dicht bij haar komt, Haar strelend en kussend. Koesterend en geruststellend. Hij weet hoe kwetsbaar en emotioneel naakt ze zich kan voelen als ze zich zo heeft laten gaan. Een vreemde hand glijdt even over haar hoofd als geruststelling, bedankje, compliment. Haar Master geeft aan haar voorzichtig los te gaan maken. Rustig bevrijd hij haar en helpt haar overeind. Hij zegt haar dat ze naar een rustig plekje verhuizen om bij te komen. Nog altijd met de blinddoek op schuifelt ze achter hem aan. Hij helpt haar en dan voelt ze een zacht matras tegen haar voeten. Haar Master helpt haar zitten en meteen zoekt ze hem, zijn aanwezigheid, zijn armen.

Ze kruipt bij hem weg, een klein meisje op zoek naar bevestiging en geruststelling maar nog niet bij machte om te praten. Even liggen ze zo in alle stilte. Hij zegt haar dat hij de blinddoek gaat verwijderen en ze knippert even flink met haar ogen ondanks het diffuse licht. Dan opent ze haar ogen en kijkt hem aan. Die heerlijke glimlach van hem, zijn ogen die stralen, ze voelt zich warm worden. Een glimlach op haar gezicht. Het is goed zo. Hun ogen vinden elkaar, ze spreken zoveel uit zonder woorden. Dan een diepe zucht bij haar en ze kruipt weg in zijn armen, haar plekje bij hem. Hij streelt haar haar, haar rug. Vertelt hoe trots hij op haar is, hoe ze de momenten van twijfel overwon, hoe ze hem vertrouwde, hoe ze zich aan hem overgaf en haar remmingen los liet, Hoe hij daardoor hun lang gekoesterde fantasie kon laten uitkomen. Hoe hij genoten heeft van haar reacties, haar geilheid, haar schaamteloosheid, Hoe geil en opwindend het was haar te laten aanraken door een andere man, en uiteindelijk te laten nemen door een andere pikn. In de wetenschap dat zij helemaal van hem is. Zijn meisje.

Ze geniet van zijn woorden en hij ziet haar ogen stralen, de kwetsbaarheid maakt plaats voor trotsheid. Hun monden vinden elkaar, passie en lust slaat toe. Razendsnel is hij uit zijn kleren en torent uit boven zijn meisje, zijn sletje die daar moe en gebruikt  toch weer met haar benen gespreid voor hem ligt, op hem wacht, zich beschikbaar stelt. Zijn pik verlangt, is al zo lang stijf en hard. Hij zakt tussen haar benen en stoot in één keer naar binnen. Haar gezicht vertrekt even maar in haar ogen ziet hij dat ze geniet. Terwijl hij haar handen boven haar hoofd vasthoudt, neukt hij haar hard en stevig. Rauwe lust slaat toe bij hen allebei. Hij neemt haar, maakt haar de zijne. Ze weet , aan wie hij haar ook uitleent, hij zal altijd de laatste zijn die haar neemt. Zijn kutje, zijn eigendom opeist. Haar de zijne maakt. Ze maakt hem gek met haar geluidjes, haar schaamteloze woorden, haar natte krampende kut als haar orgasme door haar heen dendert. Ze smeekt om zijn zaad, kreunend laat hij zich gaan en stoot diep in haar zijn warme zaad.

De rest van de avond zitten ze in hun eigen bubbel, er is geen aandacht meer voor anderen of wat er om hen heen gebeurd. Ze genieten van elkaar, van wat vanavond is gebeurd. Samen onder de douche en dan omkleden om naar huis te gaan. In de hal trekt ze haar jas dicht. Een man loopt langs en kijkt haar. "Bedankt" zegt hij "je was lekker". Waar een informeel gesprekje aan de bar al niet toe kan leiden.

-Einde- 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten