dinsdag 3 maart 2015

De club - deel 3

Haar Master pakt de leiband opnieuw vast en ze volgt hem zonder nadenken. Hij stopt bij de gynaecologenstoel en kijkt haar geamuseerd aan. Even deinst ze terug, vertwijfeld kijkt ze hem aan. Zijn ogen haken zich weer in de hare, hij knikt en trekt de leiband op spanning, ze weet wat het betekend "ik ben bij je, ik blijf bij je". Door de leiband weet ze dat hij bij haar zal zijn, blijven ze in fysieke verbinding. Ze hebben het zo vaak besproken. Hij ziet de berusting in haar ogen komen en wijst naar de stoel. Met neergeslagen blik gaat ze liggen en na een nieuwe blik van hem legt ze haar benen in de beugels en sluit haar ogen. Even in haar eigen wereldje zich voorbereiden.

Haar polsboeien worden boven haar hoofd aan de rugleunig vastgemaakt. Vervolgens voelt ze hoe hij haar via de ringen aan het leren corset stevig vast maakt aan de stoel. Ze kan haar bovenlijf en heupen minimaa bewegen. Ondanks haar onrust voelt het vastbinden vertrouwd, geruststellend en op een vreemde manier veilig, ze kan geen kant op. Dat wat ze vaak nodig heeft om in nieuwe situaties echt alles los te laten en te ondergaan. Ze glimlacht onbewust, haar Master kent haar door en door. Tot slot bindt hij haar benen stevig vast aan de beugels van de gynaecologenstoel. Ze kan geen kant op, mocht ze dat überhaupt willen.

Ze voelt hoe hij naast haar staat en een rukje aan de leiband geeft. Automatisch opent ze haar ogen. Hun blikken gaan over en weer, even zijn ze alleen op de wereld. Dan is er weer duisternis, de blinddoek gaat om. Een kus op haar mond, een felle kneep in haar tepel. Automatisch kromt ze haar rug en krampt haar kutje. Ze voelt de beperking in haar bewegingsvrijheid en het voelt goed. Haar Master kneed haar borsten, speelt en kwelt. Hij weet hoe snel en heftig ze hier op reageert en geniet van haar geile geluidjes en vergeefse pogingen tot bewegen. Hij glimlacht als hij ziet hoe ze haar heupen probeert te verheven, het verlangen neemt duidelijk toe bij zijn subbesletje. Tijd voor de volgende stap.

Ze voelt hoe zijn vingers opnieuw een tepel pakken en dan vlamt even de pijn. Ze weet direct wat hij doet: de tepelstretchers. Eerst klemt hij twee dunne ijzeren stokjes om haar uitstekende tepel en zet aan beide uiteinden een rubber ringetje er op zodat de stokjes geklemd blijven. Vervolgens schuift hij twee ringen op elkaar onder de stokjes door en om haar tepel. En dan kan het echte werk beginnen: in de 2 basisringen worden 4 schroeven geplaatst die geleidelijk worden aangedraaid. De onderste ring fungeert als vaste basis, de andere ring komt door het aandraaien van de schroeven omhoog en neemt dan vanzelf de twee geklemde stokjes mee waardoor haar tepels beetje bij beetje worden opgerekt, gestretched. Gekmakend opwindend en iets dat haar maso-kantje behoorlijk voedt.

Terwijl haar Master bezig is de tepel-stretchers aan te brengen, licht hij eea verbaal toe waaruit ze afleidt dat er kijkers zijn. Opnieuw onrustige kriebels door haar buik. Hoewel ze inmiddels wel gewend is aan toeschouwers en het eigenlijk ook heel opwindend vind, voelt het ook kwetsbaar en is het iedere keer weer een soort gene dat ze even voelt en doorheen moet.

Beide tepels zitten nu geklemd en Master draait de schroeven voor een eerste keer aan. Ze kreunt, van pijn, van geilheid. Iedere ronde kost tijd om te wennen en de pijn te verwerken. De flogger landt op de binnenkant van haar dijen en leidt haar af van de pijn in haar tepels. Hij slaat haar op haar dijen, binnenkant en buitenkant, haar kutje en uiteindelijk haar voetzolen. Het is gevoelig, niet pijnlijk en duidelijk bedoelt om haar te helpen, op te winden, te laten genieten.

Hij draait opnieuw de schroeven aan en ze kreunt nu wat harder. "Goed zo sletje, laat je maar horen, ik weet wel dat je geniet. Heerlijke geile maso-sletje van me, MIJN SLET" en dan voelt ze de flogger weer landen. Ze voelt hoe geil ze is, hoe nat haar kutje is, hoe verlangend en smachtend. Opnieuw de schroeven aangedraaid, de pijn wegzuchten, de flogger als afleiding en dan de gewenning van haar tepels. Ze voelt het dan nog overduidelijk maar de scherpe felle pijn is vervangen door een doffe zeurende gevoeligheid in haar tepels. En heel veel vocht tussen haar benen. Damn wat maakt hij haar gek van geilheid. Ze beweegt met haar hoofd, probeert te kronkelen van genot, probeert haar heupen omhoog te duwen. Het is allemaal zinloos. Ze voelt haar beperkingen, voelt zich nog kleiner, machtelozer en weet dat ze overgeleverd is. Ze zakt nog verder weg in een draaikolk van pijn, schaameteloze lust en geilheid. Ze wil hem, ze wil gevuld worden, ze wil pik voelen. Keihard genomen worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten