zaterdag 21 maart 2015

Het Hemelbed

Langzaam dringen de geluiden door en verstoren haar diepe slaap. Knipperend met haar ogen draait ze zich loom om in het zachte bed. Als ze zich wil uitrekken, wordt ze zich bewust van haar beperkingen en voelt ze het gewicht van de boeien om haar polsen en enkels. Voordat hij haar teder instopte en een kus op haar rechterwang drukte had hij haar polsen aan elkaar gehaakt en vastgemaakt aan de lange ketting die vast zat aan het hoofdeinde van het bed. Hetzelfde was gebeurd met haar voeten.

Ze draait zich om en trekt het laken over zich heen. Voor het eerst neemt ze de kamer goed in zich op. De kamer is mooi geworden, hij heeft een hoop werk verzet de afgelopen tijd. Ze ziet de balken aan het plafond en glimlacht bij de herinnering van het samen klussen een tijd geleden. De luiken zijn deels gesloten om de zon buiten te sluiten en geven een zacht gefilterd licht. De gordijnen bewegen zachtjes voor het geopende raam. Ze hoort hem fluiten, blijkbaar is hij buiten aan het werk. De vogels fluiten vrolijk met hem mee, het is een heerlijke zomerse dag, ze ziet het aan het licht dat naar binnen valt en ruikt het in de lucht. Wat heerlijk dat ze hier weer is.

Haar gedachten dwalen af naar vele uren eerder, de vroege ochtend toen hun reis hierheen begon. Bij de nederlandse grens moest ze haar ondergoed uit doen. Bij een volgende stop stond ze met opgetrokken rok tegen de auto en bracht hij haar drie keer op het randje van klaar komen om vervolgens geen toestemming te geven. Wel kreeg ze een trilei in haar kutje geschoven en de opdracht de rest van de reis wijdbeens te blijven zitten en het ei binnen te houden. Oh en niet klaarkomen. Het laatste stuk van hun reis was zwaar geweest, haar verlangen en geilheid was zo groot en hij genoot van het spelen met de afstandsbediening en het haar zo moeilijk mogelijk te maken. Haar jurk en dijen waren nat van haar vocht en ze was onderweg veranderd in een wanhopig smachtend sletje dat alle keurigheid had laten varen, Tegen de tijd dat ze het hek van het terrein door reden had ze alles er voor over om klaar te mogen komen, Maar ondanks haar beloftes en smeekbedes bleef de toestemming uit.

Hij had haar uit de auto geholpen maar in plaats dat ze mee kon helpen met uitladen, greep hij haar haar en had haar ruw naar binnen getrokken. Hij duwde haar voorover op de eettafel en gaf de opdracht haar benen te spreiden, haar handen en gezicht op de tafel te houden en niks te zeggen. Toen trok hij haar jurk omhoog, gaf haar twee flinke klappen op haar billen en liep weg. In zijn eentje had hij alles uitgeladen, liep telkens langs haar heen zonder iets te zeggen of te doen al voelde ze hem kijken. Ze had zich een beetje opgelaten en tentoongesteld gevoeld zo met haar natte lekkende kutje en het eitje nog altijd trillend in haar binnenste. Een druppel kutvocht gleed langs haar dijbeen omlaag en kriebelde maar ze durfde geen beweging te maken.

Ze had de autodeuren horen dichtvallen en toen stond hij achter haar. Ze hoorde zijn riem uit zijn broek getrokken worden en zijn opdracht: geen geluid. Het leer landde hard op haar billen en ze beet op haar lip om haar kreet te onderdrukken. Hij had haar een heerlijke reeks gegeven totdat ze teveel ging wiebelen en bewegen om de pijn te verwerken. Onverwachts had hij het eitje uit haar getrokken en haar in één harde beweging genomen. Hard neukte hij haar terwijl hij haar verbood om klaar te komen. Ze was er voor hem, zijn gebruikssletje. Ze had het moeilijk gehad, na al die uren smachtend en gestimuleerd te zijn en nu zijn harde pik in haar, precies rakend op dat enorm gevoelige plekje. Uiteindelijk was hij klaar gekomen en had ze uitgeput op de tafel gelegen met een smachtend kloppend en verlangend kutje.

Zonder gelegenheid te krijgen zich wat op te frissen had hij de leiband aan haar collar gehaakt en haar mee naar buiten genomen. Ze liepen het pad af naar de ruïne Tenminste, hij liep en zij wankelde achter hem aan, nog te veel van slag van alles. Ze voelde hoe zijn zaad uit haar liep en moest heel nodig plassen. Ze voelde zich vies en sletterig en gebruikt. Alleen de pijn ontbrak nog in het rijtje. En ze voelde rust, vertrouwen en kalmte vooral in haar hoofd, hij wist wat ze nodig had. Wat ze beiden nodig hadden.

In wat ooit de keuken was geweest, had hij haar bevolen zich helemaal uit te kleden. Naakt stond ze daar voor hem, onrustig over wat komen ging maar ook vastberaden hem trots te maken. Even schoot de nervositeit door haar heen toen hij de achterdeur opende en haar naakt aan de leiband mee naar buiten nam. Hij vroeg of ze moest plassen en toen ze dat bevestigde trok hij haar opzij naar een paar struiken en zei haar daar te plassen. Vertwijfeld had ze hem aangekeken maar uiteindelijk had ze zich laten zakken en onder zijn toeziende blik haar plas gedaan. Haar mindset werd door zoiets simpels verder versterkt.

Vervolgens trok hij haar mee naar de stenen trap en had haar omlaag geholpen. Onder aan de trap had ze van verbazing haar adem in gehouden en hem vervolgens stralend aangekeken. Verdwenen was de modder in de kelder, er hingen grote kandelaars met dikke brandende kaarsen aan de muren en er waren aan plafonds en muren haken bevestigd. Een droom die uitkwam. Hij had haar meegenomen naar het midden van de ruimte en haar polsen boven haar hoofd vast gemaakt. Hij had haar gezegd dat ze grenzen gingen verleggen, dat het zwaar zou worden, maar dat hij weet dat ze het aankan.

Het werd een memorabele ervaring, hun eerste keer daar in de kelder. Pijn en liefkozingen, afzien en bijkomen. Hij had om haar heen gecirkeld, alle kanten van haar lijf tot zijn beschikking, voor zijn slagtuig. Hij had haar overal geraakt ook op de plekken die ze moeilijk vond, hetzij fysiek, hetzij mentaal. Nooit was ze zoveel van hem, en hij van haar als op dat moment. Toen ze door haar benen zakte, had hij haar losgemaakt. Ze was vervolgens weg gekropen naar een hoekje van de kelder. Zijn stem had haar terug gebracht, op haar knieën was ze naar hem gekropen. Hij had haar toegesproken, haar nog kleiner en vernederend laten voelen. Uiteindelijk had ze op de grond gelegen, onder zijn schoen. Ze was helemaal van hem. Hij telde af van 10 naar 1 en bij 1 kwam ze schokkend en hevig klaar. Eindelijk.

Vuil en besmeurd, onder het stof en viezigheid had hij haar terug geholpen naar het huis. Liefdevol had hij haar onder de warme douche gezet en haar zachtjes gewassen terwijl ze nog half zwevend tegen hem aan hing. Praten kon ze nog niet, ze was zo ver weg in haar bubbel. Extreem bewust van zijn kalmerende stem en fysieke aanwezigheid dat wel, ze voelde zich veilig en gekoesterd en geliefd terwijl ze rond dobberde in haar eigen werkelijkheid. Hij had haar afgedroogd en tot slot in het zachte comfortabele bed gelegd. Het hemelbed waar ze nu in lag. Ze was thuis.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten