maandag 2 maart 2015

De club - deel 2

Achter hem aan liep ze met gestrekte rug. Hij leidde haar naar de bar en gebaarde dat ze kon plaatsnemen. Always a gentleman, wat hield ze van zijn galantheid. Hij bestelde drankjes voor hen en ze keken zoals altijd op hun gemak rond, even acclimatiseren. Zijn hand gleed langs haar rug terwijl ze zachtjes spraken over algemene dingen. Het leek allemaal net als alle andere keren maar onderhuids broeide er iets tussen hen.

Als haar drankje op is, draait Master haar armen op haar rug en haakt de polsboeien in elkaar. Zijn hand in haar haar, de andere hand trekt haar aan de leiband naar hem toe. "Van mij" fluistert hij in haar oor.
Een man neemt plaats op de barkruk naast haar en knikt vriendelijk naar hen. Ze voelt zich een beetje opgelaten zo in deze naar achter gebogen houding en haar borsten die nu flink naar voren geduwd worden. Haar Master beantwoord de begroeting verbaal en zo begint een informeel gesprekje tussen de heren. Ondertussen glijdt de hand van haar Master langs haar rug naar haar haren en pakt hij het bij elkaar. Zijn andere hand glijdt over haar borsten en terwijl hij rustig doorpraat met de man, knijpt en draait hij haar tepels. Haar lichaam reageert zoals altijd heftig en direct. Ze verbijt haar kreun en voelt haar kutje nat worden. Haar Master kent haar en haar reacties en gaat rustig door met het spelen en kwellen van haar tepels totdat ze onrustig op haar kruk begint te schuiven. De andere man probeert zijn aandacht bij het gesprek te houden maar ondertussen dwalen zijn ogen steeds af naar haar borsten en hetgeen de behandeling van haar Master te weeg brengt. Het maakt haar onrustig, helemaal door de wetenschap dat Master de aandacht van de man ook zeker gezien zal hebben.

Even zakt ze weg in de heerlijke bubbel en roes die zijn kwellingen veroorzaken. Maar even snel is ze weer alert als ze de man een opmerking hoort maken over haar reacties. "Tsja, ze is nu eenmaal een onverzadigbare geile slet, mijn subbesletje. Tijd om eens naar boven te gaan en haar goed onder handen te nemen. Zodat ze goed beseft wat ze eigenlijk is." Tegelijkertijd trekt hij haar van de kruk en duwt haar richting trap. "Kom straks gerust even langs hoor, vind ze leuk !". Met rode blozende wangen en onrustige kriebels in haar buik door die laatste opmerking volgt ze haar Master naar de trap.

Boven is een plekje vrij bij de kettingen en al snel staat ze met haar armen omhoog er aan vast. Haar Master komt voor haar staan, streelt haar lijf, haar borsten, zoent haar. Hun ogen haken in elkaar, zoals zo vaak praten ze zonder woorden. Ze ziet zijn aandacht, zijn alertheid, zijn geruststelling en bovenal zijn liefde voor haar. Hij ziet haar onzekerheid, haar onrust, haar twijfel maar ook de wens, het verlangen en bovenal haar liefde en vertrouwen in hem. Dan is er duisternis, de blinddoek is om.

De eerste slagen met de flogger landen op haar billen. Het doet niet pijn, het is lekker en opwarmend. Rustig maar zeker bouwt hij de slagen en de kracht er van op, precies zoals ze het het fijnst vind. Haar huid warmt op, ze voelt het gloeien, dat heerlijke vertrouwde gevoel. Master cirkelt om haar heen, de voorkant wordt net zo onder handen genomen als de achterkant. Maar alles in dat fijne opbouwende tempo. De slagen worden harder en feller maar de opbouw is zo goed dat ze zich als vanzelf laat meenemen op de heerlijke golven van lust en pijn. Ze gaat er helemaal in op en laat alles los, alle gedachten, alle twijfels, alle onzekerheden. Ze hangt in de kettingen, aan haar polsen en danst onder zijn slagen. Ze is in het hier en nu, op een kleine m2 samen met haar Master. Hij bepaalt, hij weet wat ze nodig heeft, hij weet wat ze aan kan. Totale overgave.

Na de slagen zijn koestering, zijn warmte, zijn kus, zijn woorden. Zijn handen strelen haar gloeiende gevoelige huid, een lichte tedere aanraking waarvan de impact nu zoveel groter is geworden. Hij haalt rustig de blinddoek weg en ziet aan haar ogen dat het goed is, dat ze volledig in submodus is, daar op die plek die ze allebei voor ogen hadden. Hij zegt haar dat hij haar armen gaat losmaken en zorgt dat ze eerst weer stevig op haar voeten staat. Een voor één laat hij haar armen zakken en ze rusten in zijn handen totdat de bloedsomloop weer soepel loopt en ze zelf haar armen kan beheersen. Langzaam komt ze een beetje terug op aarde.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten