zaterdag 2 mei 2015

Nachtelijke onrust

Een tijdje geleden was ze wakker geworden. Door het kleine raampje had ze gezien dat het nog nacht was, een heldere nacht dat ook, de sterren schitterden aan de donkere hemel. Na een korte sanitaire stop was ze terug gekropen in bed. De slaap was niet gekomen, wel verlangen, lust en opwinding.

Naast haar lag Hij in diepe slaap, onbewust van haar onrust. Eerder die avond had hij haar naar boven geholpen na een kort maar hevig spel beneden in de woonkamer. Na een dag hard werken had hij toch nog zin en energie gehad om haar vast te zetten aan de balken van het plafond en al zijn zwepen en attributen over haar lijf laten dansen. Ze was alle kanten opgedraaid om tot slot heftig te staan spuiten op de betonnen vloer en er aan haar orgasmes geen einde leek te komen. Na afloop stond ze moe maar intens gelukkig en voldaan te wankelen op haar benen. Hij had haar de smalle trap op geholpen en in bed gestopt, zo lief en zorgzaam. In zijn armen was ze in een diepe slaap gevallen.

Tot daarnet dus. Diep in haar buik kriebelde het, verlangend en smachtend. Ze was geil en verlangde naar seks. Stevig en hard genomen te worden door zijn pik. Ze pasten zo goed in elkaar en hij wist met neuken bijna altijd de juiste plekjes te raken waardoor ze ook zo klaar kwam. Al weet ze niet goed of ze dat nou het allerlekkerste vind, het gevoel als hij haar vult en oprekt is minstens zo fijn en lekker. Een diepe zucht, ze kon zo echt niet slapen. Wat nu ?

Ze draait zich om en kruipt tegen zijn rug aan. Zachtjes raakt ze hem aan, streelt hem maar hij slaapt rustig door. Genietend kijkt ze naar hem, zo fijn dat ze regelmatig samen slapen. Haar hand wordt vrijmoediger, glijdt over zijn heup maar geen enkele verandering in zijn ademhaling of lijf. Haar vingers vinden datgene waar ze naar zochten, zachtjes strelen ze zijn nog slappe pik. Niet lang daarna voelt ze hem groeien onder haar vingers, een zachte zucht van genot ontsnapt haar lippen. Haar hand sluit nu goed om zijn inmiddels stijve pik en ze trekt hem zachtjes af in de hoop dat hij wakker wordt. Maar nee, nog altijd geen verandering bij de man naast haar. Zij zelf is nu echter flink geil geworden, terwijl ze zijn pik aftrekt, kronkelt ze verlangend naast hem, haar vochtige dijen tegen elkaar wrijvend. Damn wat is ze opgewonden en verlangt ze naar hem !

Volledig onverwachts beweegt hij naast haar en voor ze het goed en wel beseft, ligt ze op haar rug en heeft hij haar met zijn benen vast gepind op het bed. Haar polsboeien haakt hij snel vast aan het bed, boven haar hoofd terwijl hij haar toebijt dat ze een geile onverzadigbare slet is zoals ze zich midden in de nacht ligt op te geilen aan haar Master en hem stoort in een goede nachtrust. Tijd voor een lesje, ze is er voor zijn genot, niet andersom !  Hij trekt haar ietwat onderuit aan haar heupen, duwt haar benen net te wijd open en stoot in één keer zijn pik in haar kutje. Zijn kutje. Met zijn hand op haar keel neukt hij haar hard en stevig terwijl zijn ogen de hare gevangen houden. Ritmisch stoot hij in haar, ze kreunt en kronkelt, ze geniet. Zijn pik stoot tegen haar g-spot en het duurt niet lang voor ze klaar komt. Niet dat hij daar enige aandacht aan besteed of haar wat rust geeft, integendeel, hij stoot onverminderd door en gaat helemaal voor zijn eigen genot. Hij weet dat ze daar van geniet, niet te voorzichtig, niet te omzichtig, haar gewoon nemen als een sletje, Zijn sletje.

Aan zijn ademhaling hoort ze dat het niet lang duurt, hij sist haar toe dat hij haar gaat vol spuiten. Luid kreunend laat hij zich gaan en valt vervolgens boven op haar. Samen liggen ze zo een tijdje, nagenietend en bijkomen. Na een tijdje komt hij omhoog en kijkt haar genietend aan. Hij maakt haar polsen los en rolt naast haar. Zijn arm om haar heen trekt haar dicht tegen hem aan. Even zo genietend kijkt ze hem aan. Ze krijgt een lange kus op haar mond gevolgd door zijn woorden : dank je wel voor het wakker maken meisje.

2 opmerkingen: