donderdag 25 maart 2010

Telefoonseks

Wat doe je als je allebei ontzettend geil ben, heel veel zin hebt om te neuken, te likken, te pijpen maar het duurt nog een tijdje voordat je elkaar op een date ziet ?

Dan pak je je telefoon, maakt een ommetje en belt de dame in kwestie. Je weet dat ze thuis is, alleen en aan het werk. Je weet dat ze een rokje aan heeft met een mooi zwart transparent slipje. Dat had ze je al gemeld in de hete smsjes die 's morgens heen en weer vlogen. En jij wilde maar wat graag dat slipje van dichtbij bewonderen.

Ze neemt op, verrast en een tikkeltje zenuwachtig. Ze heeft gelijk door dat haar fantasie die ze onlangs voor je heeft beschreven, uitgevoerd gaat worden. Je weet dat ze al geil wordt bij het idee alleen al en dat straks haar stoel nat is van haar vocht. Je vertelt haar dat je voor haar komt zitten, haar rokje omhoog schuift. Dat je handen haar benen strelen, richting haar slipje gaan. Dat je over haar slipje wrijft, haar natheid voelt. Je hoort haar kreunen en weet dat ze op dit moment haar zelf streelt.

Ze zegt dat ze haar slipje uit heeft gedaan en dat ze haar heerlijke natte kutje vingert. Je zegt haar hoe je vingers rondom haar clitje strelen, hoe 1 vinger naar binnen glijdt, haar heerlijke grotje verkennend. Hoe je tong zich erbij voegt en haar lipjes likt, zuigt. Ze kreunt, ze heeft het duidelijk fijn. Je zegt hoe geil ze smaakt, hoe nat ze is, hoe je vinger een stukje verder glijdt, haar sterretje plaagt. Dat je weet dat ze dat graag heeft en er zo ontzettend geil van wordt. Het gekreun wordt heftiger, je weet dat je goed bezig bent.

Je zegt haar dat je wilt dat ze zo meteen klaarkomt, dat je haar wilt horen als het zo ver is. Je hoort hoe ze naar boven loopt, op zoek naar haar vibrator. Je vraagt of ze lekker op bed ligt met haar geile kutje gespreid. Ze zegt dat ze geil en opgewonden is. Je vraagt haar met de vibrator te spelen terwijl jij door gaat met geile zinnetjes in haar oor te fluisteren. Je vertelt wat een geil kutje ze heeft, een heerlijk strak kontje, hoe geil je bent, hoe stijf je paal is, hoe je maar wat graag hem nu in haar zou willen stoten. Je praat door en door, zij zegt niks meer maar je hoort haar ademhaling versnellen, hoort haar kreunen en steunen. Je zegt dat je haar graag keihard wilt neuken en ze kreunt "jaaa neuk me". Je moedigt haar aan, kom maar klaar, kom maar, laat je gaan. Ze kreunt harder en harder en je weet dat het niet lang meer duurt. Ze roept dat ze bijna komt en dan   hoor je hoe ze zich helemaal laat gaan en door haar orgasme wordt overspoeld...  En je weet dat het niet bij 1x zal blijven, deze fantasie.

12 opmerkingen:

  1. Ik ben veel te nuchter voor telefoonseks, maar dit heeft wel wat..... Mijn fantasie draait overuren, ik denk dat ik zo maar iemand ga .... bellen (haha).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @OV, dit had zeker wel wat ja :-) denk wel dat ik out-of-the-blue misschien ook wel wat te nuchter zou zijn maar nu waren we elkaar al een tijd aan het opgeilen en dan is dit net ff het zetje om alle nuchterheid te laten gaan. Hoe was je telefoongesprek ?? :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @Zoete Dromen, hij was in gesprek :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat denk ik ook wel Zoete Dromen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Iemand horen klaarkomen zonder haar/hem te zien vind ik persoonlijk gewéldig ... Telefoonsex is hier dé manier voor ... ;o).

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heerlijk om ver van elkaar toch elkaars geilheid te horen. De spanning loopt op, je voert elkaars opdrachten uit en ... je komt tot een een hoogtepunt voor je aanbidder...

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Precies Stekelbeesje en Liefhebber :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. ik heb een keer een vriendin telefonisch opdrachten gegeven wat te doen. Het was het begin van heerlijke nieuwe impulsen in onze relatie.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. @simon, wijt er eens een blogje aan wil je :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. misschien moet ik jou dan maar eens bellen.... voor een actueel blog ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Simon toch :-) jij en ik hebben onze handen toch al vol ??

    BeantwoordenVerwijderen