zaterdag 14 februari 2015

De club - deel 1

Ze kwam binnen bij de club, aangelijnd en gekleed in een prachtig leercorset. Alle ogen waren op haar gericht. Zelf wilde ze het liefst wegkruipen achter haar Master. Maar iets in haar weerhoudt haar daarvan en in plaats daar van strekt ze bijna automatisch haar rug en volgt hem met opgeheven hoofd. Ze wil hem trots maken. Ruim drie jaar is ze van hem en al even zo lang is dit onderwerp van gesprek geweest. Het verlangen bij haar was er al lang voor hij in haar leven kwam. Schoorvoetend vertelde ze hem er over. Aandachtig luisterde hij.

Er volgden nog vele gesprekken, soms bewust, soms kwam het ineens toevallig er op. Soms waren het lange diepe gesprekken, soms kort en oppervlakkig. In het begin werd ze er enorm onrustig van, spookten de gesprekken nog dagen na in haar hoofd. Vaak kwam er ook angst bij, angst voor verwachtingen, angst voor haarzelf. Of was het gewoon onzekerheid geweest ? Want in die drie jaren had ze ook ontdekt dat haar fantasie vele malen harder ging dan ze in werkelijkheid kon bijbenen. Ook had ze ervaren dat ze een stuk rustiger was dan menig ander sub als ze alle verhalen die ze las moest geloven. Ze genoot simpelweg van het samenzijn met haar Master. Gaandeweg kwam de rust en het vertrouwen, mede ingegeven door haar Master. Hij overtuigde haar dat hij niet van haar verwachtte dat ze alles gelijk zomaar deed ook al was er de wens en het verlangen er wel. "Niets moet, alles mag" was zijn motto. En zijn tweede motto: "voor alles is een tijd en plaats".

Samen ontdekten ze elkaar, leerden elkaar kennen en groeiden verder, bouwden een stevig fundament voor hun liefdevolle D/s-relatie. Grenzen werden opgezocht, opgerekt en verlegd. Ze genoten van alles wat op hun pad kwam en gaandeweg werd deze fantasie steeds concreter en duidelijker. Er samen over fantaseren in de intimiteit en beslotenheid van hun eigen omgeving was al opwindend, spannend en geil genoeg. Verschillende scenario's werden geopperd, afgetast en zo vonden ze steeds meer hun weg. Want ja de wens was er maar Master is ook zuinig op zijn subbemeisje, niet alleen voor, tijdens maar ook erna.

En nu was het zover, dat was haar wel duidelijk. Ze was vandaag al vroeg bij Master aangekomen en het was een fijne en intieme dag geweest. Ze voelde zich op en top sub, zijn sub, zijn bezit en had alle zorgen en gedachten los kunnen laten. Go with the flow. Na het eten hadden ze zich omgekleed, hij hield het leren corset voor haar en snoerde haar stevig in. De riem die tussen haar benen liep en zo haar kutje bedekte had hij stevig aangetrokken. Zijn kutje. Nu extra aan het oog onttrokken door het korte rokje dat ze droeg. Haar borsten bleven bloot en de tepels richten zich vanzelf op. Ze voelde de kriebels in haar buik, en keek hem even vertwijfeld aan in de spiegel. Hij had bemoedigend geknipoogd en gezegd dat ze er heerlijk uitzag. Toen hij de leiband aan haar collar knipte wist ze dat het vanavond de avond zou zijn.

"Vertrouw me" had hij gezegd voordat ze de lockerruimte van de club verlieten. "Vertrouw me en vooral:  geniet !". En nu liep ze achter hem aan op haar hoge hakken met rechte rug, vast besloten hem trots te maken.

2 opmerkingen:

  1. Wat zal jouw Master trots op je zijn bij dit prachtig begonnen verhaal. En dan uitgerekend op Valentijnsdag publiceren! Moet wel een heel speciale relatie zijn tussen jullie. Groet R.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel :-), en ja het is ook een speciale relatie. Enne de 1e reactie in mijn nieuwe blogperiode, wat een aangename ontmaagding :).

      Verwijderen