maandag 16 november 2015

Op reis

Ze lag diep in slaap naast hem op de bijrijdersstoel. Zijn jas als kussentje, haar lijf opgerold voor zover mogelijk in een autostoel en haar lange jas als dekentje over haar heen gedrapeerd. Hij glimlacht en met een zachte blik in zijn ogen strijkt hij voorzichtig een pluk haar uit haar gezicht. Zijn meisje, zijn subbelief. Hij wist hoe slecht ze had geslapen de laatste tijd, hoe moe ze was van alle perikelen in haar leven. Hij was blij dat hij haar nu een paar dagen mee kon nemen naar zijn buitenhuis, even weg van alles en nergens aan hoeven denken. Nou ja, alleen aan zijn wensen diende ze te denken ;-).


Net na de grens met België was hij gestopt en had hij haar koffie laten halen. Toen ze terug kwam bij de auto wachtte hij haar op. Met zijn lijf had hij haar vast gezet tegen de auto en terwijl hij de koffie met zijn ene hand dronk, vond zijn andere hand de weg naar Zijn kutje. Hardhandig had zijn hand houvast gevonden en haar flink geknepen. In reactie voelde hij hoe haar kutje drijfnat werd. Daarna had hij tergend langzaam gespeeld met haar lipjes en clitje, haar gek gemaakt in hoofd en lijf om tot slot zijn vingers diep in haar te duwen om haar richting orgasme te jagen. Hij had gezegd dat ze mocht komen, moest komen zodra zijn koffie op was maar natuurlijk zo stil mogelijk om geen ongewenste aandacht te trekken. Ze had haar best gedaan, zich vast gegrepen aan zijn jas voor houvast terwijl ze stond te trillen van genot totdat hij zijn beker leeg had. Iets waarvoor hij ruimschoots de tijd nam. Toen haar orgasme uiteindelijk kwam, was het intens zoals altijd als hij haar geen ruimte gaf om zich verbaal te uiten. 

Slap en versufd had hij haar in de auto geholpen en de stoel achterover gelegd. Een kussentje gemaakt van zijn jas en haar trillende lijf toegedekt met haar lange wollen mantel. Hij streelde haar, koesterde haar totdat ze weer een beetje bijgekomen was. De moeheid en nu de ontspanning daarbij van het klaarkomen, maakte dat haar ogen dicht zakten ook al probeerde ze er tegen te vechten. Toen hij eenmaal op de snelweg weer reed, was de cadans op de weg samen met de zachte jazz-muziek genoeg om de strijd op te geven en zakte ze weg in een diepe slaap.

Dat was een uur geleden. Inmiddels waren ze in de buurt van diverse parkeerplaatsen die hij op eerdere trips had ontdekt en bekeken en waarvan hij wist dat ze geschikt zouden kunnen zijn voor zijn volgende plan met zijn subbelief, zijn sletje. Het werd al een beetje schemerig, perfect ! Hij pakt de afslag en rijd de parkeerplaats op, kijkend of deze geschikt is. Hij rijd wat verder naar achter waar het wat rustiger is en vind een strategische plek. Net ver genoeg om en plein publique zijn plan uit te voeren maar ook wel een beetje in de mogelijke route van een enkele voorbijganger. 

Ze wordt wakker van het geluid als hij de autodeuren vergrendelt. Slaperig en dromerig kijkt ze hem vanonder haar geïmproviseerde dekentje. Hij doet zijn stoel ook wat platter naar achter en streelt haar gezicht, kust haar mond. Zijn lief, zijn subbemeisje. Zoveel mooie, fijne en bijzondere avonturen samen meegemaakt, hij genoot zo van haar, wat hij bij haar kon doen, zijn vertrouwen in haar, haar vertrouwen in hem. Hij draait haar op haar rug, haakt haar polsboeien aan elkaar en bevestigd ze aan de hoofdsteun. Verbaasd kijkt ze hem aan maar ze zegt niets. Ze kent hem, hij kent haar exhibitionistische kantjes. Langzaam trekt hij de jas van haar lichaam, zijn handen glijden onder haar blouse, vinden haar tepels. Knijpen, draaien, trekken, hij geniet ervan haar pijn te doen. Ze kromt haar rug, kreunt van de pijn en voelt haar kutje opnieuw nat worden. Ze geniet ervan als hij haar pijn doet. 

Zijn handen glijden verder, over haar buik, heupen, benen. Hij schuift haar rok omhoog en automatisch spreid ze haar benen. Hij glimlacht bij zoveel gehoorzaamheid. Zijn sletje. Hij pakt het flesje glijmiddel dat hij verstopt had en smeert royaal zijn hand in. Met grote ogen kijkt ze hem aan, ze weet nu wat er gebeuren gaat. Vertwijfeld schud ze haar hoofd en beweegt haar armen. Hij grijnst en knikt instemmend. Zijn vingers vinden haar kutje, Zijn kutje. Met kracht duwt hij 3 vingers naar binnen, ze kreunt maar welft tegelijkertijd haar rug. Rustig beweegt hij zijn vingers, zoekt de ruimte, rekt haar langzaam op. Hij voelt de weerstand van haar kutspieren beetje bij beetje afnemen. Even later past zijn vierde vinger erbij. Ze kreunt en zucht af en toe de pijn weg, telkens zet hij haar kutje op volle spanning, vast besloten zijn vuist een weg naar binnen te geven. 

Zijn duim erbij, ze slaakt een kreetje, roept uit dat het pijn doet. Hij houdt even stil en geeft haar lichaam de tijd om te wennen. Haar lichaam dat vanzelf wel weer gaat bewegen omdat het meer wil, omdat het helemaal gevuld wil worden. Hij duwt door tot zijn knokkels, het breedste en lastigste stuk. Hij verteld haar hoe ver hij is, wat voor een slet ze is zoals ze hier ligt met haar benen wijd en een vuist bijna helemaal in haar kut. Hij duwt nu door wetend dat ze even door dat laatste stukje heen moet. Ze voelt hoe zijn vuist door de laatste weerstand breekt, een gevoel dat altijd voor wat paniek zorgt. Dan houdt hij stil en weet ze dat het gebeurd is: zijn vuist zit tot aan de pols helemaal in haar kutje. 

Hij legt zijn andere hand op haar buik, zoals altijd werkt dat goed als geruststelling. Hij zegt haar hoe trots hij op haar is, hoe hij geniet, hoe geil het is om dit bij haar te doen. Ze komt door zijn woorden en aanrakingen tot rust zowel mentaal als fysiek. Na een tijdje beweegt hij zijn vuist, op en neer, spreid en sluit zijn vingers weer. Hij windt haar op, weet wat hij doet. Als vanzelf gaat haar onderlijf mee bewegen, zijn vuist neukt haar kut of is het meer dat zij zijn vuist neukt ? Hij geniet in ieder geval mateloos van wat hier gebeurd. Haar heupen gaan steeds sneller, haar ademhaling ook en haar hoofd schudt wild van links naar rechts. Hij kent het, hij weet dat het niet lang meer duurt. Met een harde schreeuw komt ze schokkend en spuitend klaar. Hij laat haar lichaam uitrazen en schokken voordat hij rustig en beheerst zijn hand weer terug trekt. 

Uitgeteld ligt ze met ontbloot en gezwollen onderlijf naast hem, onbewust van de duimen die buiten de auto goedkeurend omhoog gaan. Dat verteld hij haar later nog wel. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten