woensdag 10 juni 2015

De Trap

Ze voelde het koude staal tegen haar rug en billen. Haar handen zaten boven haar hoofd vastgebonden aan een van de traptreden. De stalen spiltrap die hij onlangs had geplaatst bleek uitermate multifunctioneel te zijn. Het koude staal gaf wat verkoeling aan haar gloeiende billen die hij eerder uitgebreid onder handen had genomen. Toen stond ze precies andersom, haar benen gespreid door een stang van enkelboei naar enkelboei.

Hij wist wat ze nodig had, hoe groot haar verlangen was naar rust in haar lijf, rust in haar hoofd. Het verlangen van ondergaan, van doorstaan, van pijn voelen, van alles loslaten, de grens over. De blinddoek hielp daarbij. Haar geluiden werden gedempt door het bit in haar mond. Rustig had hij haar opgewarmd met de flogger, daarna het tempo en de intensiteit verhoogd, precies op de manier waarbij ze langzaam werd meegezogen en zo steeds verder kwam. Van de flogger naar de quirt, gemeen en fel, naar de rijzweep met scherpe puntjes, waar ze een haat/liefde verhouding mee had. Haar billen kregen het meest te verduren maar ook haar schouders, benen en dijen kregen er van langs. En uiteindelijk ook haar kutje. Tellen moest ze maar ze wist niet meer hoeveel het in totaal was geweest. Ze bewoog op een gegeven moment zoveel mogelijk, maar de begrenzing was daar, ze kon weinig bewegen, eigenlijk alleen ondergaan. In zijn macht. De pijn, de liefkozingen, zijn woorden, ze zakte verder en verder richting loslaten. Rust.

En nu stond ze met haar rug en billen tegen de staander van de trap. De stang tussen haar benen was weg, de blinddoek af en het bit uit. Hij kwam voor haar staan en keek haar aan met een donkere blik waarin ook duidelijk lust vermengd zat. Vederlicht beroerde hij haar lijf, haar borsten, haar tepels. Geen pijn maar haar amper aanrakend. Het gaf haar kippevel en een diep geil verlangen naar meer. Gebruikt worden, genomen worden.

Met kracht duwt hij drie vingers naar binnen en vingert haar stevig. Langzaam rekt hij haar op, dringt dieper naar binnen, zet druk op haar kutje, die heerlijke zoete licht pijnlijke druk van het oprekken. Het maakt haar zo ontzettend geil. Haar lijf reageert instinctief, haar heupen bewegen op zijn vingers, proberen ruimte te maken. Een luide kreun als ze voelt hoe er een vierde vinger bij wordt gevoegd. Zijn hand dwingt ruimte af, haar onderlijf beweegt mee om de ruimte te geven.

Beetje bij beetje voelt ze hoe zijn hand zijn weg vindt, ze verder opgerekt wordt. Hij voelt hoe ze meewerkt, hem wil voelen diep in haar en moedigt haar aan. Inmiddels zijn al zijn vingers bij elkaar gebracht en voelt ze hoe haar kutje op maximale spanning staat. Ze kreunt en zucht de pijn weg en houdt haar lijf muisstil. Een heerlijke mengeling van pijn, genot, geilheid en verlangen. Het moment voor hem om door te zetten en zijn bezit op te eisen. Het intense gevoel als zijn vuist definitief naar binnen glijdt is onbeschrijfelijk.

Zoals altijd overvalt het gevoel haar ook een beetje maar hij weet haar gerust te stellen met zijn woorden en aanrakingen en geeft haar de tijd om te wennen aan het heftige gevoel van zijn vuist in haar kutje. Even niks, geen beweging, wel intense blikken over en weer, ze voelt zich zo van hem. Ze is van hem. Haar hart, haar geest, haar lijf is van hem.

Langzaam beweegt zijn hand in haar kutje, aftastend of ze het al kan hebben. Nadenken kan ze niet meer, haar lijf reageert vanzelf. Kreunend beweegt haar onderlijf, hij vind de juiste plekjes, bouwt het langzaam op, ze voelt hoe het opkomt. Het is zo gevoelig en dat maakt het lastig om zich over te geven. Aan de andere kant heeft ze geen keus, hij bepaald en ze weet dat hij haar zal dwingen tot dat orgasme. En ze weten allebei dat ze ook zo geil, zo verlangend is naar die ontlading.

Zijn vuist beweegt in haar kutje, jaagt haar op, maakt haar gek. Ze voelt hoe haar kutje begint te krampen, hoe haar geil uit haar stroomt en de vloer ongetwijfeld flink nat maakt. Het orgasme wat door haar heen dendert is zo intens, zo rauw, zo geweldig. Uitgeput staat ze daar terwijl hij langzaam zijn hand terug trekt. Het maakt haar gelijk weer geil, wakkert haar verlangen naar meer. Het voelt nog niet af, nog niet klaar.

Zachtjes vraagt ze of hij alstublieft nog een keer haar slettekutje wil vullen met zijn vuist. Geamuseerd kijkt hij haar aan terwijl zijn hand opnieuw haar kutje betast. Deze keer gaat het een stuk makkelijker en ze voelt hoe hij bijna in één beweging opnieuw van haar bezit neemt. Ze ziet de lust en geilheid in zijn ogen en dat maakt haar nog geiler. Haar onderlijf begint opnieuw te bewegen, bijna is het alsof ze de vuist berijdt in een steeds woester tempo. Met een dierlijke grom en woest trekken aan haar boeien, spuit ze opnieuw de vloer onder terwijl ze klaarkomt als nooit te voren.

2 opmerkingen:

  1. Wat een geil stukje tekst ... heerlijk beschrijvend. Je wordt er als het ware mee ingezogen. (Neen .... niet in dat slettekutje. ;) )

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel. Het was ook heerlijk om te beschrijven en naast het nagenieten ook om verder te fantaseren :)

      Verwijderen