woensdag 8 december 2010

Just a day at the office

Steeds nadrukkelijker wordt ze zich bewust van de warme vochtigheid in haar broekje. Ze kan er niets aan doen. De lust en geilheid borrelen ongegeneerd op. Ze drukt haar benen tegen elkaar, zucht onhoorbaar en probeert zich te concenteren op haar werk.

Een extra werkdag op kantoor, een saaie dag. De implementatie van de nieuwe software loopt voorspoedig. Maar er horen ook vervelende klusjes bij. Zoals vandaag: het eindeloze invoeren van allerlei basisgegevens. Nodig zondermeer, maar behoorlijk geestdodend en saai. Na een aantal uurtjes is ze aardig vertrouwd met de systematiek en gaat de invoer grotendeels op automatisme . Vanzelf dwalen haar gedachten weg. Vanmorgen stond ze al op met dat bekende geile gevoel. Zo’n geilheid die de hele dag blijft sudderen en opspelen. De nakende ontmoeting met haar minnaar is daar zeker debet aan. Net als de lange chatsessie van de dag er voor. Een chatsessie waarbij ze moest bekennen dat ze zelfs tijdens hun serieuze gesprekken een vochtig kutje krijgt. Waarop hij genoegzaam vaststelde dat ze duidelijk horig is aan hem. Ze moest hem gelijk geven.

Het gerinkel van de telefoon haalt haar terug naar de werkelijkheid. Nadat ze de klant heeft doorverbonden en een nieuwe map heeft gepakt, zet ze zich weer aan het werk. Terwijl haar ogen de benodigde gegevens scannen en haar vingers over het toetsenbord ratelen, drijven haar gedachten weer weg. Ze verlangt naar hem, naar zijn aanwezigheid. Ze wil zijn warmte voelen, zijn handen over haar naakte lijf. Zijn tanden die in haar onderlip bijten. Zijn adem langs haar oor als hij vunzige dingen fluistert. Haar handen die langs zijn rug naar zijn billen glijden. Zijn stijve geslacht tegen zich aangedrukt voelen. Zijn handen die haar armen langzaam maar zeker op haar rug dwingen terwijl hij haar indringend aankijkt.

Ze voelt hoe hij met zijn voeten haar benen uit elkaar duwt. Hoe zijn hand haar natte, warme kut vind. Zijn vingers die zonder pardon naar binnendringen waardoor ze even hapt naar adem. “Kijk me” sist zijn stem als ze haar ogen wil sluiten om op te gaan in genot. Ze voelt hoe hij haar steeds verder bij het randje krijgt, terwijl ze elkaar strak aankijken. Het voelt alsof hij rechtstreeks in haar ziel kijkt. Ze voelt zich naakt, kwetsbaar maar tegelijkertijd veilig. En ontzettend geil..langzaam maar zeker jaagt hij haar op, haar orgasme nadert, hij ziet het in haar ogen aankomen ...

Ze schrikt als een collega haar aanspreekt. Voor haar gevoel staat op haar gezicht geschreven waar haar gedachten zo’n beetje waren. Ze beantwoord zijn vragen, onderwijl wanhopig het kloppende gevoel in haar kruis negerend. Of althans een poging daartoe onderneemt Als de collega weer weg is, slaakt ze zachtjes een gefrusterende zucht. Hier wordt ze gek van ! Zo kan ze toch niet werken ? Wat nu te doen ? Zou ze ? Of toch maar niet ? Ze heeft dat nog nooit gedaan. Gelukkig ook nog geen opdracht toe gekregen. Maar nu, de nood is hoog en de dag nog lang. Zou ze durven ?

Ze pakt haar make-uptasje en loopt naar de toiletruimte. Een dames-en herentoilet, slechts gescheiden door een dun muurtje. Aan de andere van het damestoilet grenst de vergaderruimte waar op dat moment een aantal belangrijke gesprekken worden gevoerd. Niet de ideale situatie, maar ala, soms is het niet anders. Geleund tegen de gesloten deur vinden haar vingers haar soppende kutje. Veel hoeft ze niet meer te doen, ze cirkelt rond haar clitje en zucht zachtjes van genot. Langzaam voert ze het tempo op, ze zucht meer en meer terwijl haar vocht rijkelijk vloeit. God wat is dit lekker. En spannend. Ze pakt haar piepkleine vieb, en duwt hem stevig tussen haar lipjes. Stevig duwend en knijpend met haar dijen wrijft hij trillend stevig tegen haar clit. Ze voelt hoe de spanning zich opbouwt, diep in haar binnenste. Kleine kreetjes ontsnappen aan haar lippen, de spanning komt in alle heftigheid naar boven en stevig bijtend op haar onderlip komt ze schokkend klaar. Beverig leunt ze tegen de deur terwijl een grote grijns om haar mond glijdt.

Eenmaal terug op haar werkplek pakt ze haar mobiel en stuurt haar minnaar een kort berichtje: 
I did it :-). 

5 opmerkingen:

  1. Wow, wat een lekker verhaal, krijg er spontaan ook zin in, zal ik????
    Liefs O.V.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Zoete dromen, oooooh wat klinkt dit bekend ;-) Idd lekker

    BeantwoordenVerwijderen
  3. O.V., en did you do it ? ;-)

    Bassie, vertel eens ...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @Zoete dromen, ik heb je een mailtje gestuurd.....ben ff weg want ik heb er weer last van......


    xxxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. @Z.D. no not yet, maar volgende week nieuwe ronde nieuwe kansen :-)

    BeantwoordenVerwijderen