donderdag 30 december 2010

De Douche

Eindelijk ! Na een lange en saaie cursusdag kan ze dan eindelijk afsluiten en naar haar kamer vertrekken. Haar mede-cursisten duiken de bar in maar zij verlangt naar een warme, ontspannende douche. Even lekker tutten om daarna in zo’n heerlijke dikke badjas het bed in te kruipen. Laptop, hapjes en een fles wijn onder handbereik.

Als ze haar kamer binnenloopt en haar spullen bij de tafel zet, valt haar oog op de douche. Een glimlach glijdt wederom om haar mond. Een douche met geweldige mogelijkheden, eigenlijk zouden ze zoiets in elk hotel moeten hebben. Of iig de hotels waar ze regelmatig haar minnaar ontmoet. Ongetwijfeld zou hij er wel raad mee weten in de uitvoering van hun wederzijdse fantasieën.

Ze kleedt zich uit en loopt naakt naar de doucheruimte. Wat een lekker gevoel om je zo vrij rond te bewegen. Uitgebreid bekijkt ze haar lichaam in de spiegel. Het is volupteus en verre van wat de media voorschrijft als zijnde perfect maar ze is tevreden met wat ze ziet. Wetende dat er genoeg mannen zijn die van haar willen genieten, kunnen genieten en genoten hebben.

Nadat ze haar make-up heeft verwijderd, stapt ze onder de stortdouche. Het warme water klettert op haar hoofd en ontspant haar lichaam en geest. Ze voelt hoe alle zorgen via het doucheputje verdwijnen en haar hoofd leeg raakt. De zorgen maken plaats voor mijmeringen. Komt vast door het nakende einde van dit jaar. Ze denkt terug aan de afgelopen tijd. Wat is er veel gebeurd en wat een ontwikkeling heeft ze meegemaakt. Van een onzekere vrouw op zoek naar ‘iets’ was ze via een aantal bijzondere mannen beland bij haar minnaar en leek ze dat ‘iets’ te hebben gevonden. Genot, pijn maar bovenal vrijheid om 100% zichzelf te mogen zijn. Ervaringen die haar onzekerheid grotendeels hebben doen verdwijnen, ervaringen die er voor hebben gezorgd dat ze zichzelf als een ‘lekker wijf’ ziet. Een vrouw die op het oog keurig en netjes is maar eenmaal bij haar minnaar de slet in haar volledig naar boven kan laten komen.

Haar gedachten gaan naar het begin, bijna 2 jaar terug. Haar eerste schreden op het datingpad en daar kwam ze L. tegen. Een wijze les voor het groentje wat ze was want L. was een meester in het aantrekken-afstoten-spelletje. En zij was een snelle leerling. Toen hij uiteindelijk toch een keer in haar bed belandde, wist ze inmiddels dat haar voorkeur al richting het ruigere werk neigde en was dit treffen slechts een bevestiging van die gedachte. En een wijze les om vooral haar intuïtie te volgen.

Nee, dan E. die ze na L. ontmoette maar waar ze eerder mee tussen de lakens lag. Ach E., de eerste man na 20 jaar monogamie, de eerste man die haar liet klaarkomen, de eerste man die haar sterretje voorzichtig verkende. De eerste man die haar een klap op haar kont gaf. Stevig en ruig was het, een beetje kinky maar echt dominant nee, ze zou het niet onder de noemer BDSM willen scharen. De eerste man die het loeder in haar wakker maakte en onbewust de aanzet gaf tot het openstellen van haar onderdanige gevoelens.

In gedachten ziet ze hem de douche in komen. Zijn lange gespierde lijf, twee mooie pretogen onder een warrige bos haar. Een mond waar je subiet weke knietjes van krijgt. Een paar grote, krachtige handen als van een muzikant. Hij duwt haar tegen de glazen wand tussen de douche en het slaapgedeelte. Duwt haar armen boven haar hoofd en houdt ze met 1 hand bij elkaar. De andere hand knijpt in haar borsten en glijdt dan verder naar beneden. Met zijn knie duwt hij haar benen uit elkaar en vinden zijn vingers de weg naar haar warme binnenste. Zijn lippen vinden de hare en woest vallen ze elkaar aan, hongerig, ruig terwijl zijn vingers haar g-spot kwellen. Dan draait hij haar om, duwt haar voorover en duwt zijn gezwollen geslacht diep naar binnen. Al snel heeft hij een stevig ritme en ze kreunt van genot. Hoe kon ze ook vergeten hoe het voelde om door zijn 20,5cm lange geslacht te worden geneukt. Hoe zijn pik haar g-spot genadeloos er van langs gaf. Met haar handen gedrukt tegen het glas komt ze schreeuwend klaar. Woest kreunend komt E. klaar in haar schoot, hij trekt haar omhoog en fluistert in haar oor “Lekkertje, wat was het toch altijd een feestje met jou”. Als ze haar ogen opent, ziet ze een goedkeurend blik aan de andere kant van het glas...

Ze sluit haar ogen en laat het water kletteren. Ze voelt twee armen om haar heen en kijkt op. Haar blik wordt gevangen door twee bruine ogen. God, voordat ze D. tegenkwam had ze niet geweten dat bruine ogen zo ongekend geil waren. Ze had zoveel nog niet geweten voordat ze D. tegen kwam. Hij liet haar zien waar haar lichaam allemaal toe in staat was. Hoe ze intens en schaamteloos kon genieten. Hij heeft haar laten zien hoe heerlijk het genieten is van anale seks. Hij liet haar komen en komen en komen totdat ze één grote doorlopende flow van orgasmes kwam en vervolgens 3 dagen spierpijn had. Zijn erotische avonturen maakte haar hongerig en nieuwsgierig. Naar meer, naar andere dingen. Het loeder in haar kwam onder zijn aandacht steeds meer tot leven.

Het water druipt door zijn donkere haren met hier en daar een spoortje grijs, haar handen glijden over zijn lijf. Niet zo strak als van E., hier en daar een zwembandje maar met een zalig kontje. D. likt en zuigt aan haar tepels en ze voelt het effect direkt in haar kutje. Hij zet haar op het randje in de nis van de douche, spreidt haar benen en zuigt zich vast aan haar kut. Beffen kon ie als de beste dat was waar. Met zijn tong en vingers vind hij haar gaatjes en het duurt niet lang voordat ze de eerste golfjes uit zich voelt stromen. Keer op keer komt ze klaar totdat ze uitgeput in de nis hangt. Een kus op haar wang en ze is weer alleen. Als ze haar ogen opslaat , ziet ze een kleine glimlach om de mond van de toeschouwer.

Onder het warme water komt ze weer tot rust. Ze pakt de doucheschuim en zeept haar bovenlijf uitgebreid in. Ze denkt terug aan Max. Het duurde niet lang tussen hen maar hij is zeker iemand om niet te vergeten. Max, o zo lief en met niet zoveel ervaring maar dat werd ruimschoots goed gemaakt met zijn fantasie, enthousiasme en de vanzelfsprekendheid waarmee hij haar wilde en wist te pleasen. Dominant was hij absoluut niet, maar hij hield er wel van om haar te plagen, te verleiden, met haar genot te spelen. Hij stak zijn bewondering voor haar gevulde rondingen niet onder banken of stoelen. In zijn aanwezigheid voelde ze zich op en top vrouwelijk en sensueel , bijna als een prinsesje en ze genoot er van hem uit te dagen zich helemaal te laten gaan.

Ze voelt een warm stevig lijf tegen haar rug. Twee handen glijden naar voren en vinden haar borsten. Uiterst sensueel masseert hij ze, wrijft over haar tepels, neemt haar borsten in zijn handen. Ze zucht zachtjes van genot. Ja met Max was het fijn, weer op een andere manier, bijna sensueel. Hij genoot zo duidelijk van haar rondingen, haar zachte huid, haar imperfecties. Hij genoot van haar kanten jurkjes, de kousen en de jaratelles. Hij genoot ook zichtbaar van haar reacties op zijn liefkozingen. Haar geluidjes, haar kreunen. En zij genoot van zijn sensuele aanrakingen. Hoe hij vederlicht haar kutje aanraakte en zo de opgewonden spanning opvoerde. Langzaam maar zeker haar genot vergrootte totdat hij zich liet gaan en haar naar een heerlijk orgasme bracht. Ze zucht opnieuw... terwijl één hand van Max haar clitje vind en tergend langzaam omcirkelt, blijft de ander met haar borst spelen. Ze drukt haar kontje vanzelf naar achter en voelt zijn dikke pik tegen zich duwen. Owja, die zalige pik. Nog nooit had ze zo’n dikke in haar gevoeld. Het oprekken en opvullen van haar kut was een verrukkelijke sensatie. Ze voelt hoe in haar buik een storm opkomt en opent haar ogen. Haar blik wordt gevangen aan de andere kant van de ruit. Terwijl de druk op haar clitje wordt opgevoerd, blijft ze hem strak aankijken. Ze voelt zich geestelijk naakt als ze klaarkomt, gevangen in zijn blik, hij kijkt recht in haar ziel.

Even snel als Max kwam, is hij weer weg. Net als hun contact :-) Terugkijkend heeft ze nergens spijt van en kan ze alleen maar zeggen dat intens heeft genoten van haar seksuele inhaalslag. Al die mannen, ieder uniek op hun eigen manier. Het voelt alsof ze met een doel op haar pad kwamen. Blijkbaar waren zij nodig om te ontdekken wat ze zocht.

Ze kruipt opnieuw onder de douchestraal en als ze weer opkijkt is de ruimte aan de andere kant van de glazen wand verlaten. Een klein gevoel van teleurstelling glijdt door haar ziel. Was het dan toch allemaal fantasie? Ze duwt de kraan dicht en draait zich om. Een verraste glimlach glijdt over haar gezicht als haar minnaar uitnodigend de grote handdoek voor zich open houdt. Ze stapt naar voren en laat zich gedwee door hem afdrogen. Uit zijn zak haalt hij een collar en sluit deze om haar nek. Dan haakt hij de ketting er aan, draait zich om en trekt haar zachtjes mee. Ze volgt hem. Ze heeft gevonden wat ze zocht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten