dinsdag 18 mei 2010

Meant to be

Steeds meer realiseer ik me dat heel veel dingen vanzelf op je pad komen. Op het juiste moment als de tijd rijp is. Maanden geleden kreeg ik een persoonlijk berichtje via mijn advertentie op een dating-site. Hoewel ik niet meer op zoek was, had ik mijn account daar nog wel staan simpelweg omdat ik geen zin had om telkens een nieuw emailadres te maken als ik weer eens een advertentie wilde zetten. Nu is 99% van de reacties onzin, maar heel heel soms springt er eentje bovenuit. En dat was dit mailtje dus ook. Een leuk, redelijk neutraal mailtje, goed geformuleerd. Kortom er was 'iets' wat mijn nieuwsgierigheid wekte. Ik bekeek zijn profiel en dat sprak me ook wel aan. Met name omdat hij aangaf in 1e instantie voor (erotisch) mailcontact te willen gaan waarbij niet perse een ontmoeting uit zou moeten volgen. Dat was voor mij eigenlijk de doorslag om toch te reageren. Ik had mijn buik een beetje vol van het dating-gebeuren, praktisch alle mannen willen toch binnen 1-2 mailtjes een afspraak hebben zo niet dan haken ze weer af. Dat is dus duidelijk niet mijn manier van dating :-).

En zo begon heel rustig ons mailcontact. Geen druk, geen gepush maar vanaf het begin allerminst saai. Zijn mailtjes waren boeiend, alleen al door het taalgebruik en de zinsopbouw maar wat wil je als je grootste liefhebberij erotische verhalen schrijven is. En dan bedoel ik ECHT schrijven, niet zoals ik even tussen neus en lippen door een blogje schrijven grinnik. Ik heb best taalgevoel en kan een leuk verhaaltje in elkaar draaien, maar je merkt dat hij echt een liefhebber is en speelt met woorden.

En in spelen is hij een ware meester. We mailden niet dagelijks, soms reageerde ik dagen niet op zijn mail omdat ik het eerst moet laten bezinken. Gek genoeg maakte dat ons beiden niet onrustig, hij wist dat ik wel weer zou reageren en andersom ook. Ons contact was vanaf het begin heel open en helder daarin, een gevoel van "hoe het ook loopt, het is goed". Zijn woorden wakkerden heel langzaam gevoelens die diep in me sluieren aan. Gevoelens die door mijn ontmoetingen met E al een beetje naar boven waren gekomen maar die me verwarren en ergens ook beangstigen. Tegelijkertijd voelde ik me veilig, voel en merk ik dat hij het fijn vind mijn vragen te beantwoorden, me te helpen bij de twijfels en verwarring. Hij tast af wat ik opwindend vind en wat niet, plant soms heel subtiel een klein zaadje in mijn brein in de wetenschap dat ik er een tijdje over moet sudderen en er dan weer op terug kom. Heel rustig groeide het wederzijds vertrouwen en werden we steeds opener naar elkaar toe. Hij is, ondanks zijn dominantie, niet bang om zijn eigen kwetsbaarheid en twijfels te tonen en dat maakt hem anders dan de andere dominante heren die ik virtueel heb ontmoet. Want ja, ik hield van stevige seks dat wist ik wel maar tot nu toe werd dat door de dominante heren vertaald als "jij doet precies wat ik zeg, jouw genot telt voor mij niet en ik zal je zo hard neuken zodat je gillend alles uit alle gaten laat lopen". En dat is nou net weer niet mijn smaak qua dominantie.

Steeds meer realiseer ik me dat ik een heel bijzonder 'manmensch' in mijn mailbox heb gevonden .. we schakelen naadloos over van pure pornografische mails naar alledaagse dingen. Ja hij is dominant, en ja ik ben onderdanig. Met het wezenlijke verschil dat mijn genot centraal staat. Hij geniet als ik geniet, zijn eigen genot komt als laatste aan de beurt waarbij hij weet dat ik daar op mijn beurt weer van geniet. Hij weet dat ik in lust onderdanig wil zijn. Ik wil niet tot bloedens met de zweep geslagen worden, met pijn heb ik echt niets. Ik wil niet als een hondje op mijn knieën achter hem aan kruipen. Ik wil niet op de harde grond zitten met mijn hoofd naar beneden gericht. Ik wil niet hem dienen als in een slavin. Ik wil dat niet en zal het nooit doen, ook al zou hij (het lef hebben) het van me vragen. Dat zijn harde grenzen die hij ten alle tijde zal respecteren. Wel wil ik vastgebonden worden, geblinddoekt worden, geplaagd worden, geteased worden. Opdrachtjes krijgen, kledingvoorschriften krijgen. De touwtjes uit handen geven, niet na hoeven denken, alleen genieten. En dat in combinatie met heel veel seks :-). Gelukkig denkt hij er hetzelfde over, lucky me !

Onze eerste ontmoeting was spannend, ontzettend spannend. Maar ook hier weer die bijzondere wisselwerking tussen ons. Ik merkte dat hij in 1e instantie een beetje zenuwachtig was, waarop ik het voortouw nam en voorstelde een kop koffie te gaan drinken. Daarna nam hij het initiatief weer over. We hebben heerlijk gepraat en naar elkaar gekeken. En ja, zijn toen toch op de hotelkamer beland;-). Een paar zalige uurtjes samen, heel ontspannen en vanzelfsprekend hebben we elkaar ontdekt. Waarin hij uiteraard degene was die het tempo bepaalde en mijn ongeduld meermaals 'bestrafte' met zijn hand die mijn handen op mijn rug vast hielden. Ik kan nog steeds niet goed onder woorden brengen hoe het was en hoe het voelde. Ik voelde me zo heerlijk toen hij me mee trok naar het tafeltje voor de spiegel, me voorover dwong met mijn handen op mijn rug. Ik zag mezelf in de spiegel, het genot op mijn gezicht, ik zag hoe mijn handen werden vastgehouden, ik zag zijn gezicht. Ik hoorde zijn woorden die me geil maakte en ik voelde zijn hand die zijn weg vond in mijn zeiknatte kut om me zonder pardon naar een spuitend hoogtepunt te brengen. Het gevoel van onderdanigheid was zo bijzonder, ik zweefde in mijn genot. Nou ja misschien moet ik het maar heel simpel houden: 'Meant to be'.. voor beiden voelt dit contact als een soort thuiskomen, het heeft zo moeten zijn.

En nee, er is geen sprake van verliefdheid. Ook hij is een man waarop ik nooit verliefd zal kunnen worden maar waar ik wel een bijzonder avontuur mee hoop te beleven. We staan aan het begin van een duistere gang, er zijn vele deuren. Sommigen zullen open gaan, anderen blijven voorlopig nog dicht. Bij sommigen zullen we alleen even gluren door het kijkgaatje, bij anderen zullen we de deur enthousiast open gooien. Een bijzonder en subtiel spel van macht en overgave.. ik wil de zijne zijn in de wetenschap dat hij me vangt als ik dreig te vallen. In de wetenschap dat ik het veto-recht heb, als ik nee zeg, is het nee. Direct, zonder meer, zonder aandringen.

Meant to be ... ik ben benieuwd waar onze reis ons heen brengt.

2 opmerkingen:

  1. Soms hoef je idd niet zo moeilijk te doen om te vinden wat je zoekt! Geniet van je reis...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ liefhebber, genieten doe ik zeker, al is het soms ook kwellend *grijns*

    BeantwoordenVerwijderen