maandag 21 december 2009

Vastgebonden

Dagenlang hadden we elkaar al opgegeild maar toen was eindelijk onze hotel-date. Ik had opdracht gekregen bondage-middelen mee te nemen dus dat heb ik braaf gedaan. Ik had zelf de kamer met jacuzzi al geregeld en bij de receptie een enveloppe voor D achtergelaten met daarin de afstandsbediening van een trilei dat ik op dat moment droeg. Zodra hij dicht genoeg bij de kamer zou zijn, zou het trilei in mijn kut aan gaan. Gekleed in een kort kanten jurkje, jarretelles, kousen, porneau-palen en de hand-en voetboeien om stond ik zo te wachten tot het trilei in mijn kut heftig begon te trillen. Op het moment dat dat gebeurd, begon mijn kut al te druipen van geilheid. 

D kwam binnen, duwde me praktisch gelijk tegen de muur en allebei knalden we direkt van geilheid. Monden, tongen, handen vonden hun weg, kleding uit, binnen 2 minuten stond ik wijdbeens mijn 1e orgasme te ondergaan. Daarna door mijn knieën gezakt en D heerlijk gepijpt.

Door naar het bed waar D direkt 2 vingers naar binnen steekt en mijn g-spot begint te bewerken ondertussend elkaar heftig tongend en mijn hand die weer richting zijn pik gaat. Luid kreunend kom ik opnieuw klaar, sv pakt snel een condoom en schuift dan direkt zijn pik naar binnen. Heerlijk neuken volgt in diverse standjes waarbij hij tot slot klaar komt terwijl ik op mijn knieën voor hem zit.

We kruipen lekker tegen elkaar aan, de eerste druk is even weg, en we kletsen en knuffelen wat. Maar al snel begint D aan mijn boeien te plukken en geil tegen me te praten en even later lig ik met gespreide armen en benen vast. Hij komt bij mijn hoofd zitten zodat ik hem vastgebonden en al kan pijpen, hij weet dat ik dat ontzettend geil vind en al snel lig ik geil te kronkelen in mijn boeien, verlangend naar zijn handen, mond en pik. D haalt zijn pik uit mijn mond en begint me vervolgens gruwelijk te verwennen met zijn vingers, mond en tong. Orgasme na orgasme komt en al snel zit ik in een soort flow waarin het ene orgasme in het volgende overgaat waarbij ik regelmatig spuit. Op een gegeven moment smeek ik hem om een pauze, hij lacht en maakt me los maar voor ik het weet lig ik op mijn buik opnieuw met armen en benen gespreid vast. Weinig pauze dus want hij stort zich op mijn sterretje en laat me opnieuw kronkelen.. als hij even later beide gaatjes tegelijk gaat verwennen word ik helemaal gek en schreeuw het uit bij de orgasmes die weer komen. Tot slot glijd zijn pik nog naar binnen en neukt hij me heerlijk anaal.

De rest van de dag gaat verder in een geile roes waarbij we elkaar herhaaldelijk oraal en anaal verwennen, neuken, lachen, kletsen, lekkere hapjes, drankje erbij en soms ook serieuze gesprekken. Heerlijk genoten van de jacuzzi en toen moe maar voldaan naar huis ... Op naar 2010 !

3 opmerkingen:

  1. Zo te lezen heb jij je al samen met D naar het jaar 2010 geneukt :P

    BeantwoordenVerwijderen
  2. 69berten69@gmail.com23 december 2009 om 12:19

    er zijn slechtere manieren te bedenken om 2010 in t zetten hééé !! ggrrrrr

    BeantwoordenVerwijderen